dimecres, 22 de setembre de 2021

P5A: PROJECTE

 Hola famílies,

ja ens hem organitzat per iniciar el treball del projecte. 

Primerament, hem decidit que cada nen/a busqui informació d'un dinosaure concret i ens ho expliqui a l'aula. Un cop tinguem informació de diferents dinosaures i aconseguim fer-nos una idea de com era el món on vivien.. començarem a resoldre altres dubtes. 

A continuació, teniu una taula amb el nom de cada infant, el dinosaure que han triat i el dia que han de portar la informació. Algunes respostes que podeu respondre són les següents:   

on viu (terra/aigua/aire), què menja, d'on neix, com caça i les característiques més significatives del seu cos (té banyes, cresta, pèl, és gran, petit...). Amb aquest projecte el què volem aconseguir és aprendre més coses dels dinosaures, però també estem parlant aquests dies de quin serà el nostre producte final de projecte, és a dir, com i on reflectirem tot el que anem descobrint... Algunes idees eren fer un llibre sobre els dinosaures o crear un món de dinosaures el més real possible per jugar dins l'aula. De moment, encara estem acabant de concretar-ho, us anirem informant. 

Qualsevol dubte, no dubteu en parlar amb mi o escriurem un email i busquem solucions!
Una abraçada,
MartaCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

P5: VISITA MOLT ESPECIAL...

 Avui hem fet una cosa molt especial per tots i totes. Hem pujat al pis de dalt de l'escola, el de PRIMÀRIA! i hem visitat les nostres a...