dilluns, 25 d’octubre de 2021

PROJECTE DINOSAURES: Organització de les properes sessions

 Com us he comentat en la publicació anterior, ja hem acabat les exposicions de dinosaures. 

Ara començarem a treballar diferents aspectes de la seva vida, del seu cos i el món on vivien i en la mesura que sigui possible intentarem relacionar-ho amb el món actual. Avui per exemple, hem treballat d'on ve el nom de "DINOSAURE", hem après que eren rèptils i hem conegut rèptils actuals i les seves característiques. A més, els hem dividit segons eren carnívors, herbívors o omnívors.


A continuació, us explico l'organització de les properes sessions i així, si voleu, podeu preparar alguna sessió prèviament amb els vostres fills/es i que puguin portar la informació. Aquesta informació no cal que sigui res escrit/imprès/dibuixat, potser simplement una conversa que feu amb ells/es explicant-los la resposta a la pregunta i que ens ho expliquin a l'aula. No és obligatori, ja que tots els infants ja han fet la seva exposició, però penso que és enriquidor per a ells, ja que poden compartir una estona amb vosaltres i després explicar-ho davant dels altres a l'escola. 

Evidentment, jo ja tinc programades les sessions i les activitats que vull fer amb els infants, però sempre estic oberta i disposada a escoltar-los i deixar-los participar i compartir explicacions, jocs o experiments que porteu de casa. Dit això, aquí us deixo els temes que tractarem els pròxims dies. 


DIJOUS 4 DE NOVEMBRE: PER QUÈ JA NO HI HA DINOSAURES A LA TERRA? QUÈ VA PASSAR?


DILLUNS 8 DE NOVEMBRE: QUÈ SÓN ELS FÒSSILS? I ELS PALEONTÒLEGS?


DILLUNS 15 DE NOVEMBRE: COM ÉS L'ESQUELET D'UN DINOSAURE? QUINES PARTS TÉ? I L'ESQUELET HUMÀ, COM ÉS? 


De moment, respondrem aquests dubtes.

Dir-vos també, que el dimarts 16 de novembre farem la sortida relacionada amb el projecte a l'INSTITUT CATALÀ DE PALEONTOLOGIA MIQUEL CRUSAFONT de Sabadell. Realitzarem l'activitat del Titanosaure i els seus amics. 


Gràcies per la vostre col·laboració,

Marta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

P5B- L'ÚLTIMA PÀGINA DEL LLIBRE

 Bon dia famílies, Ja ens queda ben poc per acabar el nostre projecte dels dracs! Una de les activitats finals que hem fet és escriure l'...